Nr |
Godz |
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
1 |
8:00- 8:45 |
|
30 2BK1-2/2 gastr
|
|
70 1BC-2/2 tech.cukiern
|
|
2 |
8:55- 9:40 |
|
|
|
70 1BC-2/2 tech.cukiern
|
|
3 |
9:50-10:35 |
|
|
|
|
|
4 |
10:45-11:30 |
49 2BK2-2/2 wyd.sur.zw
|
60 2BCK-1/2 tech.cukiern
|
|
|
|
5 |
11:40-12:25 |
07 2BK2-1/2 wyd.sur.zw
|
07 2BK2-1/2 wyd.sur.zw
|
|
|
57 1BKe-1/2 podst. gastr
|
6 |
12:30-13:15 |
|
07 2BK2-1/2 gastr
|
|
36 1BK-1/2 wyd.sur.rośl
|
|
7 |
13:30-14:15 |
|
49 3BKC-1/2 wyd.diet
|
|
|
|
8 |
14:20-15:05 |
|
49 3BKC-1/2 wyd.diet
|
|
|
|
|