Nr |
Godz |
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
1 |
8:00- 8:45 |
|
|
67 3TOT-1/2 kalkul tury
|
|
57 1BC-2/2 tech.cukiern
|
2 |
8:55- 9:40 |
|
|
67 3TOT-1/2 kalkul tury
|
|
57 1BC-2/2 tech.cukiern
|
3 |
9:50-10:35 |
48 2BKe-2/2 j.polski
|
|
|
28 1LO e_dla_bezp
|
68 3BK2 chemia
|
4 |
10:45-11:30 |
67 1TŻT-2/2 kalkul tury
|
33 3BK1 historia
|
|
31 1BC biznes i zar
|
67 3TOT-1/2 projekt
|
5 |
11:40-12:25 |
67 1TŻT-2/2 kalkul tury
|
|
|
31 1BKe biznes i zar
|
67 3TOT-1/2 projekt
|
6 |
12:30-13:15 |
68 3TH chemia
|
57 2BKe-1/2 podst. gastr
|
67 3TOT-2/2 rezerw.turys
|
31 1BK biznes i zar
|
70 2BC-2/2 tech.cukiern
|
7 |
13:30-14:15 |
|
30 2BK-2/2 podst. gastr
|
67 3TOT-2/2 rezerw.turys
|
31 2LOd biznes i zar
|
70 2BC-2/2 tech.cukiern
|
8 |
14:20-15:05 |
|
30 2BK-2/2 podst. gastr
|
|
|
70 2BC-2/2 tech.cukiern
|
|