Nr |
Godz |
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
1 |
8:00- 8:45 |
13 1TŻT-1/2 Przygotowani
|
36 2BK-2/2 wyd.sur.zw
|
57 3BK1-1/2 wyd.diet
|
49 2TŻ-1/2 wyd.sur.zw
|
|
2 |
8:55- 9:40 |
13 1TŻT-1/2 Przygotowani
|
36 2BK-2/2 wyd.sur.zw
|
57 3BK1-1/2 wyd.diet
|
49 2TŻ-1/2 wyd.sur.zw
|
36 1BK-2/2 wyd.sur.rośl
|
3 |
9:50-10:35 |
13 1TŻT-1/2 Przygotowani
|
36 2BK-2/2 wyd.sur.zw
|
57 3BK1-1/2 wyd.diet
|
49 2TŻ-1/2 wyd.sur.zw
|
36 1BK-2/2 wyd.sur.rośl
|
4 |
10:45-11:30 |
13 1TŻT-1/2 Przygotowani
|
36 2BK-2/2 wyd.sur.zw
|
57 3BK1-1/2 wyd.diet
|
49 2TŻ-1/2 wyd.sur.zw
|
36 1BK-2/2 wyd.sur.rośl
|
5 |
11:40-12:25 |
36 2BKe-1/2 przyg potraw
|
36 2BK-2/2 wyd.sur.zw
|
57 3BK1-1/2 wyd.diet
|
|
36 1BK-2/2 wyd.sur.rośl
|
6 |
12:30-13:15 |
36 2BKe-1/2 przyg potraw
|
36 2BK-2/2 wyd.sur.zw
|
57 3BK1-1/2 wyd.diet
|
49 3TŻ-2/2 wyd.diet
|
36 1BK-2/2 wyd.sur.rośl
|
7 |
13:30-14:15 |
36 2BKe-1/2 przyg potraw
|
|
57 1BC-2/2 tech.cukiern
|
49 3TŻ-2/2 wyd.diet
|
36 1BK-2/2 wyd.sur.rośl
|
8 |
14:20-15:05 |
36 2BKe-1/2 przyg potraw
|
|
57 1BC-2/2 tech.cukiern
|
49 3TŻ-2/2 wyd.diet
|
|
|