T-ga technol.
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
1 8:00- 8:45 13 1TŻT-1/2 Przygotowani
36 2BK-2/2 wyd.sur.zw
57 3BK1-1/2 wyd.diet
49 2TŻ-1/2 wyd.sur.zw
 
2 8:55- 9:40 13 1TŻT-1/2 Przygotowani
36 2BK-2/2 wyd.sur.zw
57 3BK1-1/2 wyd.diet
49 2TŻ-1/2 wyd.sur.zw
36 1BK-2/2 wyd.sur.rośl
3 9:50-10:35 13 1TŻT-1/2 Przygotowani
36 2BK-2/2 wyd.sur.zw
57 3BK1-1/2 wyd.diet
49 2TŻ-1/2 wyd.sur.zw
36 1BK-2/2 wyd.sur.rośl
4 10:45-11:30 13 1TŻT-1/2 Przygotowani
36 2BK-2/2 wyd.sur.zw
57 3BK1-1/2 wyd.diet
49 2TŻ-1/2 wyd.sur.zw
36 1BK-2/2 wyd.sur.rośl
5 11:40-12:25 36 2BKe-1/2 przyg potraw
36 2BK-2/2 wyd.sur.zw
57 3BK1-1/2 wyd.diet
  36 1BK-2/2 wyd.sur.rośl
6 12:30-13:15 36 2BKe-1/2 przyg potraw
36 2BK-2/2 wyd.sur.zw
57 3BK1-1/2 wyd.diet
49 3TŻ-2/2 wyd.diet
36 1BK-2/2 wyd.sur.rośl
7 13:30-14:15 36 2BKe-1/2 przyg potraw
  57 1BC-2/2 tech.cukiern
49 3TŻ-2/2 wyd.diet
36 1BK-2/2 wyd.sur.rośl
8 14:20-15:05 36 2BKe-1/2 przyg potraw
  57 1BC-2/2 tech.cukiern
49 3TŻ-2/2 wyd.diet
 
Obowiązuje od: 17.02.2025
Drukuj plan
wygenerowano 14.02.2025
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum