Nr |
Godz |
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
1 |
8:00- 8:45 |
|
|
|
30 2BK-1/2 wyd.sur.zw
|
|
2 |
8:55- 9:40 |
|
|
|
30 2BK-1/2 wyd.sur.zw
|
|
3 |
9:50-10:35 |
|
|
|
30 2BK-1/2 wyd.sur.zw
|
79 3BK1-1/2 carving
|
4 |
10:45-11:30 |
79 2BKe-2/2 przyg potraw
|
|
|
30 2BK-1/2 wyd.sur.zw
|
79 3BK1-1/2 carving
|
5 |
11:40-12:25 |
79 2BKe-2/2 przyg potraw
|
13 2TŻ-2/2 wyd.sur.zw
|
36 2TH-1/2 śniadania
|
|
60 2BC-1/2 tech.cukiern
|
6 |
12:30-13:15 |
07 3BK2-1/2 wyd.diet
|
13 2TŻ-2/2 wyd.sur.zw
|
36 2TH-1/2 śniadania
|
|
60 2BC-1/2 tech.cukiern
|
|