Nr |
Godz |
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
1 |
8:00- 8:45 |
|
|
|
|
|
2 |
8:55- 9:40 |
|
|
|
|
|
3 |
9:50-10:35 |
|
|
|
|
|
4 |
10:45-11:30 |
36 2BKe-1/2 przyg potraw
|
|
13 3TŻ-2/2 wyd.cuk
|
|
|
5 |
11:40-12:25 |
13 1TŻT-1/2 Przygotowani
|
70 2BC-2/2 wyroby
|
30 1BKe-1/2 przyg i wyd
|
|
|
6 |
12:30-13:15 |
|
|
27 3BK1-2/2 wyd.diet
|
|
49 1BK-1/2 wyd.sur.rośl
|
|